Massages

Je kunt bij La Detente terecht voor verschillende soorten massages, elk met zijn eigen unieke eigenschappen.

Wanneer kies je voor welke massagevorm?

Het is belangrijk om voor jezelf in kaart te brengen wat de reden is dat je gemasseerd wil worden.

Heb je bijvoorbeeld last van pijn of andere acute klachten? Sportmassage kan je verlichting bieden. Deze massagevorm heeft als hoofddoel om deze klachten weg te nemen en de lichamelijke conditie te verbeteren. Daarnaast kan ik je helpen door met behulp van taping de aangedane spieren of gewrichten te ontlasten.

Ervaar je stress en wil je graag ontspannen? Dan is de ontspanningsmassage een goede keuze. Hierbij werk ik met zachte strijk- en kneedbewegingen, waardoor het onderhuidse bindweefsel losser gemaakt wordt. Na een ontspanningsmassage voel jij je als herboren.

Kan iedereen gemasseerd worden?

In de meeste gevallen zijn massages geschikt voor iedereen. Er zijn echter bepaalde contra-indicaties opgesteld, waarbij ik je niet mag masseren. Ook zijn er verschijnselen waarbij ik slechts een deel van het lichaam mag masseren.

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen?

Benieuwd hoe ik kan helpen of twijfel je of jouw gewenste behandeling wel geschikt is in jouw situatie? Neem dan contact met mij op om jouw wensen te bespreken. Ik kan na het horen van jouw wensen een behandeling adviseren die hier het best op aansluit.