Pedicure

Bij het verzorgen van het eigen lichaam wordt er vaak te weinig aandacht aan de voeten besteed. Terwijl juist onze voeten vaak te zwaar worden belast! Klachten kunnen voorkomen of verholpen worden door een regelmatig bezoek aan uw pedicure.

Wil je meer lezen over pedicures? Bekijk verschillende artikelen en vragen over dit onderwerp op www.pedicure-info.nl.

Medische pedicure

Je kunt ook bij mij terecht voor medische pedicure. Deze specialistische behandelingen mogen alleen door goedopgeleide pedicures uitgevoerd worden. Een specialistische behandeling is bijvoorbeeld nodig bij een zogenaamde risicovoet.

De volgende aandoeningen vallen onder de noemer risicovoet:

  • Diabetische voet
  • Reumatische voet
  • Oudere voet
  • Spastische voet
  • Verwaarloosde voet
  • Oncologische voet

Bij een risicovoet voer ik een uitgebreide screening uit, waardoor mogelijke risico’s tijdig ontdekt en behandeld kunnen worden. Ik sta in contact met verschillende medisch specialisten zoals huisartsen, podotherapeuten, reumatologen, urologen en diabetes verpleegkundigen. Indien nodig zal ik je doorverwijzen naar een gespecialiseerde arts.

Kwaliteit waarborgen

La Détente is aangesloten bij ProVoet, de erkende brancheorganisatie voor de professionele pedicure. Daarnaast is La Détente geregistreerd bij ProCert, het kwaliteitsregister voor pedicures. Als je kiest voor La Détente, dan kies je voor gegarandeerde kwaliteit en goede adviezen.

Vergoedingen

In sommige gevallen is het mogelijk om de behandelingen vergoed te krijgen vanuit de zorgverzekering. Voor een totaal overzicht van de vergoedingen voor pedicure verwijs ik je door naar dit overzicht van Independer of http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure. Twijfel je of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan contact op met jouw eigen zorgverzekeraar.

Logo ProVoet
Logo ProCert